< Onderhoudsbedrijf nodig in Velsen? Velserklus biedt uitkomst

Zoekt u een onderhoudsbedrijf in Velsen?

Velserklus onderhoudt huizen & bedrijfspanden. Is uw huis of bedrijfspand toe aan een opfrisbeurt? U kunt de verbouwing of renovatie van uw huis, schuur of bedrijfspand volledig aan Velserklus overlaten. Zo kunt u Velserklus inhuren voor uw schilderwerk, timmerwerk, elektriciteits-problemen en het verbouwen of renoveren van uw keuken of badkamer. Daarnaast kunt u allerlei kleine, maar ook grote klussen in uw huis door Velserklus laten verhelpen.

Velserklus is dus uw onderhoudsman voor alle klussen en onderhoud in en rondom uw huis of bedrijfspand.

Er zijn veel verschillende materialen op de markt, waardoor de keuze ruim is. Velserklus werkt met professionele gereedschappen en materialen welke van hoge kwaliteit zijn en een passende prijs.

Woont u in Velsen?

Velserklus biedt zijn diensten aan in regio Velsen. Dit houdt in dat Velserklus ook bij u in de buurt uw huis of bedrijfspand kan renoveren en eventueel overige klussen kan realiseren. Velserklus is uw klusjesman, timmerman, tegelzetter, schilder in één.

Heeft u een vraag?

Stuur ons een mail:
Binnen 2 werkdagen ontvangt u een reactie op uw vraag

    Vraag een vrijblijvende offerte aan

    Een huis, schuur of bedrijfspand laten onderhouden is een grote en langdurige klus.  Wij snappen dat u niet zomaar 1, 2, 3  een besluit kunt nemen. Daarom kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en kan Velserklus, indien gewenst, eerst bij u langs komen om de mogelijkheden te bespreken en de situatie van dichtbij te bekijken. Wij sturen u binnen 3 werkdagen de offerte op. Uiteraard is deze offerte bespreekbaar en aanpasbaar naar uw wensen.

    Vraag offerte aan


    Overige diensten die wij kunnen aanbieden