< Klusjesman nodig in IJmuiden? Velserklus helpt u bij al uw klussen!

Op zoek naar een klusjesman in IJmuiden?

Velserklus heeft al verschillende huizen en bedrijfspanden verbouwd en opgeknapt. U kan uw klussen in uw huis of bedrijfspand volledig aan Velserklus overlaten, maar uiteraard kunt u ook samen met Velserklus uw ideeën bespreken en samen de materialen uitzoeken en aanschaffen.

Er zijn veel verschillende materialen op de markt, waardoor de keuze ruim is. Velserklus werkt met professionele gereedschappen en materialen welke van hoge kwaliteit zijn en een passende prijs.

Woont u in IJmuiden?

Velserklus biedt zijn diensten aan in regio Velsen. Dit houdt in dat Velserklus ook bij u in de buurt het huis kan renoveren en eventueel overige klussen kan realiseren. Velserklus is uw klusjesman, timmerman, tegelzetter, schilder in één.

Heeft u een vraag?

Stuur ons een mail:
Binnen 2 werkdagen ontvangt u een reactie op uw vraag

    Vraag een vrijblijvende offerte aan

    Een huis, schuur of bedrijfspand laten opknappen is een grote klus en wij snappen dat u niet zomaar 1, 2, 3  een besluit kunt nemen. Daarom kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en kan Velserklus, indien gewenst, eerst bij u langs komen om de mogelijkheden te bespreken en de situatie van dichtbij te bekijken. Wij sturen u binnen 3 werkdagen de offerte op. Uiteraard is deze offerte bespreekbaar en aanpasbaar naar uw wensen.

    Vraag offerte aan


    Overige diensten die wij kunnen aanbieden