< Op zoek naar een timmerrnan voor uw timmerwerk? - Velserklus

Zoekt u een timmerman voor uw timmerwerk?

Velserklus helpt u met timmerwerk waar u zelf niet aan toe komt. Velserklus heeft al jaren ervaring met timmerwerk. Hierbij moet u denken aan:

 • Steigerhouten meubelen
 • Renoveren van meubelen
 • Laminaat leggen
 • IKEA meubelen monteren
 • Kleine en grote klussen in en rondom uw huis

Velserklus zal samen met u de mogelijkheden bespreken en er voor zorgen dat al uw klusjes in huis snel en professioneel verholpen worden.

Mocht Velserklus gedurende het renoveren of realiseren van uw huis op iets stuiten dan zal dit direct met u besproken worden. Uiteraard wordt er dan gekeken naar de verschillende mogelijkheden om dit probleem op te lossen. Velserklus zorgt er voor dat uw huis netjes onderhouden blijft en dat u zeker weet dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bespreek uw ideeën met Velserklus

Mocht u hulp of advies nodig  hebben kunt u uiteraard ook samen met Velserklus uw ideeën bespreken en samen de materialen uitzoeken en aanschaffen. Voor al uw timmerwerk zijn veel verschillende materialen op de markt, waardoor de keuze ruim is. Deze kunt u zowel online als in de winkel terugvinden. Velserklus heeft veel kennis en ervaringen waardoor hij het juiste product voor u zal uitzoeken. Velserklus streeft er naar om voor elke klus de beste materialen te gebruiken voor de juiste prijs.

Na de kennismaking zal Velserklus een offerte uitbrengen waarna u de informatie nog eens rustig kan bekijken.

  Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen?

  Neem direct contact op:

  Vandaag nog reactie!