< Toe aan nieuw sanitair in uw badkamer? Schakel ons in - Velserklus

Bent u toe aan nieuw sanitair in uw badkamer?

Velserklus heeft al diverse badkamers voorzien van nieuwe sanitair of al bestaand sanitair gerenoveerd.  Wilt u uw badkamer in een nieuw jasje steken of bent u opzoek naar een goed advies voor uw sanitair? Dan bent u bij Velserklus aan het juiste adres.

Velserklus zal samen met u de mogelijkheden bespreken en er voor zorgen dat uw badkamer, toilet en ander sanitair er weer spik en span uit ziet.

Mocht Velserklus gedurende het renoveren of realiseren van het sanitair op iets stuiten dan zal dit direct met u besproken worden. Uiteraard wordt er dan gekeken naar de verschillende mogelijkheden om dit probleem op te lossen. Velserklus zorgt er voor dat uw badkamer en/of toilet netjes onderhouden blijft en u zeker weet dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bespreek uw sanitair ideeën met Velserklus

Mocht u hulp of advies nodig  hebben kunt u uiteraard ook samen met Velserklus uw ideeën bespreken en samen de materialen uitzoeken en aanschaffen. Er zijn veel verschillende soorten sanitair op de markt, waardoor de keuze ruim is. Deze kunt u zowel online als in de winkel terugvinden. Velserklus heeft veel kennis en ervaringen waardoor hij het juiste product voor u zal uitzoeken. Velserklus streeft er naar om voor elke klus de beste materialen te gebruiken voor de juiste prijs.

Na de kennismaking zal Velserklus een offerte uitbrengen waarna u de informatie nog eens rustig kan bekijken.

    Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen?

    Neem direct contact op:

    Vandaag nog reactie!