< Kozijnen laten opknappen of glas laten plaatsen? - Velserklus

Wilt u uw kozijnen laten opknappen of plaatsen?

Velserklus heeft al verschillende kozijnen gerenoveerd en opnieuw geplaatst. Daarnaast heeft Velserklus ook de nodige ervaring met opnieuw plaatsen van glas in ramen of deuren.
U kan het opknappen van uw kozijnen volledig aan Velserklus overlaten. Velserklus zorgt ervoor dat uw kozijnen volledig worden nagekeken en er weer als nieuw uit zien. Niet alleen kan Velserklus uw kozijnen opknappen maar ook het opnieuw plaatsen van uw kozijnen is een mogelijkheid. Velserklus zal samen met u de mogelijkheden bespreken na een vrijblijvende afspraak bij u thuis, zodat Velserklus de mogelijkheden kan bekijken om uw wens te realiseren. Velserklus zal u daarbij  adviseren in de keuze van materialen.

Plaatsen van glas

Naast het renoveren en het plaatsen van kozijnen kan Velserklus u ook hulp bieden bij het opnieuw plaatsen van glas in kozijnen en of deuren. Velserklus staat er om bekend om professioneel en precies te werken zodat uw glas er binnen mum van tijd weer keurig inzit.
Er zijn veel verschillende soorten glas op de markt, waardoor de keuze ruim is. Velserklus werkt met materiaal die voldoen aan de eisen en waarvan de prijs marktconform is. U zult dus nooit teveel betalen voor uw materialen. Velserklus streeft ernaar elke klus naar om de beste materialen te gebruiken voor de juiste prijs.

Na de kennismaking zal Velserklus een offerte uitbrengen waarna u de informatie nog eens rustig kan bekijken.

    Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen?

    Neem direct contact op:

    Vandaag nog reactie!