< Keuken laten plaatsen of keuken verbouwen? Schakel ons in - Velserklus

Wilt u uw keuken renoveren?

Velserklus heeft al verschillende keukens gerenoveerd en compleet gerealiseerd. U kan het opnieuw renoveren of het plaatsen van uw nieuwe keuken aan Velserklus overlaten. Velserklus zal voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis langskomen om uw huidige keuken te bekijken en uw wensen door te nemen. Hierna zal Velserklus de mogelijkheden met u bespreken en indien gewenst een offerte uitbrengen. Voor het renoveren van uw keuken zal Velserklus u helpen met het zoeken naar de juiste materialen en bekijken hoe Velserklus het gewenste resultaat kan bereiken. Waarna Velserklus uw keuken een totaal andere uitstraling kan geven zonder een nieuwe keuken te plaatsen. 
Indien u een nieuwe keuken  wenst te plaatsen kan Velserklus u uiteraard ook helpen om samen uw ideeën bespreken en samen de materialen uitzoeken en aan te schaffen.

We bespreken samen de materialen

Er zijn veel verschillende materialen op de markt, waardoor de keuze ruim is. Velserklus werkt met materialen die voldoen aan de eisen en waarvan de prijs marktconform is. U zult dus nooit teveel betalen voor uw materialen. Velserklus streeft ernaar elke klus naar om de beste materialen te gebruiken voor de juiste prijs.
Na de kennismaking zal Velserklus een offerte uitbrengen waarna u de informatie nog eens rustig kan bekijken.aard kunnen wij ook Ikea keukens plaatsen en installeren.

    Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen?

    Neem direct contact op:

    Vandaag nog reactie!

    Afbeeldingen van keuken projecten