< Badkamer renoveren of nieuwe badkamer plaatsen? - Velserklus

Wilt u uw badkamer renoveren?

Velserklus heeft al verschillende badkamers gerenoveerd of compleet gerealiseerd. U kan uw badkamer volledig aan Velserklus overlaten. Of u nu een hele nieuwe badkamer wilt realiseren of als u uw badkamer wilt renoveren.
 Zodra u interesse toont in de mogelijkheden via Velserklus zal Velserklus samen met u de mogelijkheden bespreken na een vrijblijvende afspraak bij u thuis, zodat Velserklus ter plaatsen de mogelijkheden kan bekijken om uw wens te realiseren. Velserklus zal u daarbij ook adviseren in de keuze van materialen.Er zijn veel verschillende kranen, tegels en inloop douches op de markt, waardoor de keuze ruim is. Velserklus werkt met materiaal die voldoen aan de eisen en waarvan de prijs marktconform is. U zult dus nooit teveel betalen voor uw materialen. Velserklus streeft er elke klus naar om de beste materialen te gebruiken voor de juiste prijs.

We bespreken de mogelijkheden

Daarnaast kan Velserklus ook samen met u de mogelijkheden omtrent uw badkamer bespreken en samen met u de materialen uitzoeken en aanschaffen.
Na de kennismaking zal Velserklus een offerte uitbrengen waarna u de informatie nog eens rustig kan bekijken.

    Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen?

    Neem direct contact op:

    Vandaag nog reactie!

    Afbeeldingen van Badkamer projecten