< Wilt de badkamer laten opknappen in Velsen? Velserklus is uw klusjesman!

Wilt u uw badkamer renoveren?

Velserklus heeft al verschillende badkamers gerenoveerd en compleet gerealiseerd. U kan uw badkamer volledig aan Velserklus overlaten, maar uiteraard kunt u ook samen met Velserklus uw ideeën bespreken en samen de materialen uitzoeken en aanschaffen.

Er zijn veel verschillende kranen, tegels en inloopdouches op de markt, waardoor de keuze ruim is. Velserklus werkt voornamelijk met materiaal van Warmteservice aangezien deze materialen altijd van hoge kwaliteit zijn met een passende prijs.

Woont u in Velsen?

Velserklus biedt zijn diensten aan in regio Velsen. Dit houdt in dat Velserklus  bij u in de buurt de badkamer en eventueel overige klussen kan realiseren. Velserklus is uw klusjesman, timmerman, tegelzetter en schilder in één.

Heeft u een vraag?

Stuur ons een mail:
Binnen 2 werkdagen ontvangt u een reactie op uw vraag

    Vraag een vrijblijvende offerte aan

    Een badkamer laten plaatsen is een grote klus en wij snappen dat u niet zomaar 1, 2, 3 hiervoor een besluit kan nemen. Daarom kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij sturen u binnen 3 werkdagen de offerte op. Uiteraard is deze offerte bespreekbaar en aanpasbaar naar uw wensen.

    Vraag offerte aan


    Overige diensten die wij kunnen aanbieden